Copywriter

Eindhoven, North Brabant, Netherlands · Marketing

Description

Dit vertel je op feestjes over je nieuwe baan
Ik werk bij het snelst groeiende tech-bedrijf van Nederland. Ze zijn winnaar van de Deloitte’s Fast50 met een omzetgroei van 5463%. Samen met SendCloud ben ik op een missie om webshops te helpen groeien, door het optimaliseren van het meest tijdrovende proces namelijk: het verzenden. Met meer dan 10.000 klanten in 5 Europese landen, is SendCloud dé nummer één verzendtool van Europa.

Wat ga jij doen als SEO Copywriter bij SendCloud?
Als copywriter bij SendCoud ben jij onze spin in het web. Je synced met verschillende personen en afdelingen om informatie te vergaren en deze vervolgens om te zetten in artikelen die makkelijk te begrijpen zijn en niet geheel onbelangrijk, goed vindbaar in Google! Je main "project" is het helpcenter, daar ben jij dé owner van. Jij bepaalt welke artikelen worden geschreven, zorgt ervoor dat ze up-to-date zijn en maakt het helpcenter daarmee iedere dag een beetje beter. Maar daar stopt het niet. Je mag ook aan de slag met het schrijven en redigeren van marketingteksten, teksten voor onze HR afdeling en nog veel meer.

Mocht je daarnaast ook verstand hebben van "how to" video's en het editen hiervan, dan mag je daarin ook helemaal los. Jouw uitdaging? De beste online ervaring bieden voor onze klanten. Kom maar op met die vlotte pen en babbel!

Requirements

De perfecte match

Op jouw track record

Benefits

Gains


Apply for this job