Customer Success Representative

Eindhoven, North Brabant, Netherlands · Customer Success

Description

Dit vertel je op feestjes over je nieuwe baan
Ik werk bij het snelst groeiende tech-bedrijf van Nederland. Ze zijn winnaar van de Deloitte’s Fast50 met een omzetgroei van 5463%. Samen met SendCloud ben ik op een missie om webshops te helpen groeien, door het optimaliseren van het meest tijdrovende proces namelijk: het verzenden. Met meer dan 10.000 klanten in 5 Europese landen, is SendCloud dé nummer één verzendtool van Europa.


Jouw team

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het helpen van klanten via de telefoon, chat en het ticket systeem. Je dag is divers omdat je vragen beantwoordt over veelal technische zaken omtrent de diverse webshops die gebruik maken van SendCloud. Het klantenbestand is groot en gevarieerd, van gespecialiseerde webshops die koffie voor baristas verkopen tot grotere bedrijven die hun verzendingen makkelijker willen regelen. Jij houdt je hoofd koel, denkt mee met de klant en zorgt ervoor dat al onze klanten met een happy gevoel gebruik kunnen maken van onze slimme software.

Binnen support zijn we daarnaast continu bezig met zaken verbeteren en ook daar is een rol voor je weggelegd. Help mee om de support naar het volgende niveau te tillen door mee te denken en te helpen aan verbeterde content, systemen en manieren om de klant de beste ervaring te bieden!


Requirements

De perfecte match

Benefits


Gains


acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Apply for this job