Customer Success Representative

Eindhoven, North Brabant, Netherlands · Customer Success

Description

Ben jij nou op zoek naar een écht uitdagende en next level baan? Stop met zoeken en join us.

SendCloud is het snelst groeiende tech-bedrijf van Nederland en een van de snelst groeiende tech bedrijven in Europa. Als nummer 1 verzendtool voor e-commerce bedrijven, zorgen wij ervoor dat alle webshops kunnen concurreren met de online reuzen. Wij optimaliseren het meest kostbare en tijdrovende proces, namelijk: logistiek. Op dit moment bestaat ons team uit meer dan 70 jonge en enthousiaste teamleden, die allemaal bijdragen aan het succes van SendCloud.

Als Customer Service collega neem je onze klanten niet bij de hand, maar transformeert ze met jouw kennis tot digitale eindbazen. In het vervolg hebben ze jou daardoor niet meer nodig. Je helpt ze met vragen over hun webshop omgeving en het SendCloud platform, maar je adviseert ze ook over het goed opzetten van hun shop, de te gebruiken verzendmethodes en het platform.

Bij problemen behoud je het overzicht, regel je een oplossing en houd je de klant pro-actief op de hoogte. Je laat ze zien dat je van wanten weet, verstand van zaken hebt en niet stopt voordat er een oplossing is.

Hoe ziet je dag eruit?

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het helpen van klanten via de telefoon, chat en het ticket systeem. Je dag is divers omdat je vragen beantwoordt over veelal technische zaken omtrent de diverse webshops die gebruik maken van SendCloud. Het klantenbestand is groot en gevarieerd, van gespecialiseerde webshops die koffie voor baristas verkopen tot grotere bedrijven die hun verzendingen makkelijker willen regelen. Jij houdt je hoofd koel, denkt mee met de klant en zorgt ervoor dat al onze klanten met een happy gevoel gebruik kunnen maken van onze slimme software.

Binnen support zijn we daarnaast continu bezig met zaken verbeteren en ook daar is een rol voor je weggelegd. Help mee om de support naar het volgende niveau te tillen door mee te denken en te helpen aan verbeterde content, systemen en manieren om de klant de beste ervaring te bieden!


Requirements

Wat verwachten wij van jou?

Benefits


Wat kun jij van ons verwachten?


acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Apply for this job