Junior Business Development Belgium

Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands · Sales

Description

Heb jij de ambitie om onderdeel te worden van een snel groeiende internationale E-commerce speler? Ben jij een sales enthousiasteling en op zoek naar een baan met doorgroeimogelijkheden? Dan is SendCloud op zoek naar jou! We zijn op zoek naar iemand die verder denkt, waar anderen stoppen. Naar iemand die tot zijn recht komt binnen een jong en dynamisch team!


WIJ VAN SENDCLOUD

SendCloud is 4 jaar geleden vanuit een Nederlandse startup, hard gegroeid tot een internationale logistieke speler in de E-commerce sector. Met de ‘Startup’ mentaliteit, die nog steeds heerst, maken wij, voornamelijk voor online retailers, het verzenden van pakketten gemakkelijker, efficiënter en goedkoper. Inmiddels werken wij samen met de bekendere logistieke partijen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Vanaf eind augustus zal daar de Franse markt ook bijkomen. Met een team van 33 mensen wordt er altijd hard gewerkt aan ons succes, maar wordt er ook genoeg gelachen.


WAT ZOEKEN WIJ?

Om ons Sales team Benelux te versterken, zijn we op zoek naar een nieuwe Business Developer voor de Belgische markt. Je bent mede verantwoordelijk voor het converteren van inkomende en uitgaande leads en het creëren van nieuwe opportuniteiten. Je adviseert de klant over automatiseringsmogelijkheden met zijn webshop en kijkt samen naar de beste logistieke oplossing. De Belgische e-commerce sector is bezig aan een snelle groei, waardoor er genoeg kansen in de markt zijn om SendCloud als merk verder uit te bouwen. Kansen die wij nog beter willen benutten. Met oog op de groei van ons in de toekomst, zullen er altijd doorgroeimogelijkheden ontstaan. Waar liggen jouw ambities?

Requirements

Benefits

Apply for this job