Assistant Controller

Eindhoven, North Brabant, Netherlands · Finance

Description

Dit vertel je op feestjes over je nieuwe baan
Ik werk bij het snelst groeiende tech-bedrijf van Nederland. Ze zijn winnaar van de Deloitte’s Fast50 met een omzetgroei van 5463%. Samen met SendCloud ben ik op een missie om webshops te helpen groeien, door het optimaliseren van het meest tijdrovende proces namelijk: het verzenden. Met meer dan 10.000 klanten in 5 Europese landen, is SendCloud dé nummer één verzendtool van Europa.

Jouw team
Je wordt onderdeel van het finance team waarbij je hen gaat ondersteunen met o.a. het up to date houden van de administraties van onze entiteiten, beheren van debiteuren- en crediteuren administraties, periodieke afsluitingen, rapportages en meer. Je bent in deze functie mede-verantwoordelijk voor het ondersteunen van de salarisadministratie daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het checken van de onkosten declaraties. In het team heerst er een work hard, play hard mentaliteit die jij maar al te graag ondersteunt.

Een dag in het leven van Assistant Controller bij SendCloud
Je start je dag met een gezellig praatje met je Internationale collega’s, terwijl je wacht op je verse Latte Macchiato. Nadat je bijgepraat bent met je collega's ga je van start met je team om de weekplanning door te nemen. Jij ziet direct dat het administratieve proces veel gemakkelijker kan en gaat aan de slag met het optimaliseren hiervan.

Requirements

De perfecte match

Dit staat er op je track record

Benefits

Gains

Apply for this job